wskaż wzór funkcji liniowej
Filip: wskaż wzór funkcji liniowej której wykres nachylony jest do osi ox pod kontem 45 stopni
a) y=1+3x b) 6y= −6x +2 c) y=−3 +1x d) x= y−3
19 paź 21:24
getin:
C
19 paź 21:25
ICSP: konto to jest w banku.
c i d
19 paź 21:26
6latek: tg45o=1
19 paź 21:27
getin:
może ma konto w banku Millennium i mu się skojarzyło − przecież w ofercie tego banku jest konto
360 stopni
19 paź 21:30
Filip: ten wydaje mi sie ze c) i d) sa poprawne stąd moje pytanie
19 paź 21:31
getin:
tak, c i d są poprawne
19 paź 21:33