matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analityczna
Justyna:
Napisz równanie okręgu którego średnicą jest odcinek AB gdzie A=(−1,3) oraz B=(1,−1).
28 lut 18:11
M:
27 kwi 06:30
M:
16 maj 06:00
Klementyna:
S(0,1) r=
√
5
o: x
2
+(y−1)
2
=5
16 maj 11:08