13 paź 19:14
wredulus_pospolitus:
Jasne ... tylko jak mamy sie zalogować
to raz
a dwa ... aż tak leniwa jesteś że nie jesteś w stanie przepisać zadania na forum
13 paź 19:30
juliasd:

<1+1/n,2,2 +1/n>
<3−4/n, 4+ 2/n>
rysunek dotyczy 2 podpunktów
13 paź 21:08
ite:
suma pierwszej rodziny zbiorów (1, 3,2> ←chyba że w zapisie nie powinno być 2,2
suma drugiej (−1, 6>
14 paź 13:30
wredulus_pospolitus:
| | 1 | | 1 | |
< 1 + |
| , 2 , 2 + |
| >  nie bardzo rozumiem co to ma być |
| | n | | n | |
| | 4 | | 2 | | 4 | | 2 | |
∪n=1 < 3 − |
| , 4 + |
| > = ( 3 − |
| , 4 + |
| > = ( −1 , 6 > |
| | n | | n | | 1 | | 1 | |
14 paź 13:41