π | π | |||
α∊(− | , | ) | ||
2 | 2 |
7π | π | −π | ||||
tg( | )= tg(π− | )= tg( | ) | |||
8 | 8 | 8 |
π | π | |||
arctg(tg(− | )= − | |||
8 | 8 |
15π | π | π | π | π | 5π | |||||||
sin | = sin(2π+ | )= sin | = cos( | − | )= cos | |||||||
7 | 7 | 7 | 2 | 7 | 14 |
π | π | |||
arccos(cos | )= | |||
14 | 14 |
π | π | |||
W= − | + | =........... | ||
8 | 14 |
13π | ||
W= | ||
56 |
π | π | |||
arctg(tg(x))=x dla x∊(− | , | ) | ||
2 | 2 |
7π | π | |||
tg( | )=−tg | |||
8 | 8 |
π | π | π | ||||
arctg(tg 7/8π) =arctg(−tg | )=−arctg(tg( | ))=− | ||||
8 | 8 | 8 |
15π | π | π | π | 5π | ||||||
sin( | )=sin | =cos( | − | )=cos( | ) | |||||
7 | 7 | 2 | 7 | 14 |
5π | 5π | |||
arccos(cos( | ))= | |||
14 | 14 |
1 | 5 | −7+20 | 13π | |||||
3)w=− | π+ | π= | π= | |||||
8 | 14 | 56 | 56 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |