matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania
Gula:
rozwiaz rownanie
mx
m+1
=m+1
25 wrz 20:01
Jerzy:
Nieczytelny zapis.
25 wrz 20:14
Gula:
m x
= m+1
m +1
25 wrz 20:19
Eta:
Założenia m≠0 , m≠ −1
(m+1)
2
x=
m
25 wrz 20:28
Gula:
Dzięki
25 wrz 20:53
Eta:
25 wrz 21:46