a*b | 1 | ||||||||||||||
= | |||||||||||||||
a+b |
|
log2(6)*log3(6) | 1 | ||||||||||||||
= | = | ||||||||||||||
log2(6)+log3(6) |
|
1 | 1 | |||
= | = | = 1 | ||
log6(2) + log6(3) | log6(6) |
log26*log36 | log26 | log26 | |||
=[log26* | ] : [log26+ | ]= | |||
log26+log36 | log23 | log23 |
(log26)2 | log26*(log23+1) | |||
= | : | = | ||
log23 | log23 |
log26 | log26 | |||
= | = | |||
log23+log22 | log2(3*2) |
log26 | |
=1 | |
log26 |
log26 | ||
log36= | ||
log23 |
| ||||||||||||||||
= | ||||||||||||||||
|
log6*log6 | log6*log6 | log6 | ||||
= | = | = | =1 | |||
log6*log3+log6*log2 | log6(log3+log2) | log6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |