1 | ||
y = | x + 2 | |
2 |
1 | ||
y = | x + 5 | |
2 |
1 | ||
−2x + 8 = | x + 2 | |
2 |
12 | ||
x = | ||
5 |
6 | 16 | |||
y = | +2 = | |||
5 | 5 |
1 | ||
−2x + 8 = | x + 5 | |
2 |
6 | ||
x = | ||
5 |
28 | ||
y = | ||
5 |
12 | 6 | 16 | 28 | |||||
H = √ ( | − | )2 + ( | − | )2 (pierwiastek z całego wyrażenia) | ||||
5 | 5 | 5 | 5 |
6√5 | ||
= | ||
5 |
a+b | 7√5 | 6√5 | 42 *5 | |||||
P = | * h = | * | = | = 21 | ||||
2 | 2 | 5 | 10 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |