na podstawie wykresu funkcji f naszkicuj wykres funkcji g, jeśli
ola:

f(x)=(x+1)2 g(x)=(IxI +1)2
i mam pytanie czemu będę przsuwała w górę wykres o 1 anie w lewo?
4 wrz 19:35
ola: wykres nieważny
4 wrz 19:35
Jerzy:
Opis funkcji też niejasny.
4 wrz 19:44
kasia: na podstawie wykresu funkcji f naszkicuj wykres funkcji g, jeśli
f(x)=(x+1)2 g(x)=(IxI +1)2
4 wrz 19:48
kasia: o to chodzi?
4 wrz 19:49
ola: tak
4 wrz 19:49
ola: po prostu wykres jaki
4 wrz 19:52
a@b:
4 wrz 23:52
a@b:
y= f(x)
g(x)=f(|x|)
5 wrz 00:07