matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby rzeczywiste
anonim123:
Jak zrobić zadanie 14?
https://zapodaj.net/e7d8203d409fa.jpg.html
16 sie 17:16
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/82.html
16 sie 17:20
Eta:
Odp: C)
16 sie 17:29
anonim123:
Dziękuję
16 sie 18:11
Mila:
1
3
√
5
2
+
3
√
5
*
3
√
4
+
3
√
4
2
*
=
3
√
5
−
3
√
4
3
√
5
2
+
3
√
5
*
3
√
4
+
3
√
4
2
3
√
25
+
3
√
20
+
3
√
16
=
=
5−4
=
3
√
25
+
3
√
20
+2
3
√
2
===============
16 sie 20:15