matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi,rekurencja
Tomo:
Znajdz ogolny wyraz ciagu(Sn) zapisanego rekurencyjnie S0=1, S1=2, Sn=Sn
2
−1/Sn−2 dla n>=2
28 lut 15:15
Tomo:
prosze o jakas wskazowke , nawet nie wiem jak to ruszyc
28 lut 15:47