z
bjj: Dane są przedziały A i B
oblicz A∪B, A∩B, A−B, B−A, A', B'
A= (−∞,4> B= <2, ∞)
28 lut 14:26
edi: A∪B = (−∞;∞)
A∩B = <2;4>
A−B = (−∞;2)
B−A = (4;∞)
A' = (4;∞)
B' = (−∞;2)
28 lut 14:44
bjj: a jak to rozwiązałeś ?
28 lut 15:27
28 lut 15:27
bjj: nie che mi sie myslec i oblicz, prosze tylko dwa
A= (−∞, 4> B= (10, ∞)
28 lut 15:49
Noah: A∪B = (−∞,4>∪(10,∞)
A∩B = ∅
A−B = (−∞,4)
B−A= (10,∞)
A,= (4,∞)
B,=(−∞, 10>
28 lut 15:53
bjj: A= <10,20) B= (12,15>
28 lut 16:01
Noah: sprobujesz sam to przekonasz sie ze nie jest to trudne a jak bedziesz czekal na gotowce to
zoabczysz ze ci to wcale nie pomoze tylko gorzej

bedziesz mial egzamin nie wiem czy
gimnazjalny czy mature bedziesz zalowal ze sie nie uczyszles
28 lut 16:04
bjj: ok, postaram się ale dzieki za pomoc

Pozdrawiam
28 lut 16:06
Noah: spoko
28 lut 16:06