11 lip 08:29
Bogdan:
15
11 lip 09:35
wredulus_pospolitus:
Zapewne będzie to 15, ale równie mogłoby być −3
11 lip 10:15
Bogdan:

W każdej kolumnie wartość największej liczby jest równa sumie trzech pozostałych liczb.
Pierwsza kolumna: 4 + 5 + 4 = 13
Druga kolumna: 6 + 2 + 4 = 12
Trzecia kolumna: 8 + 4 + 4 = 16
Czwarta kolumna: 6 + 3 + 6 = 15
Można próbować znaleźć inną prawidłowość.
11 lip 10:21
wredulus_pospolitus:

@Bogdan zgadzam się z Tobą, ale także może być tak
I z pewnością jeszcze parę innych możliwości wchodzi w grę
11 lip 10:35
Bogdan:
11 lip 10:38