trójkat
a123: Dany jest równoległobok ABCD. Niech M bedzie środkiem CD oraz niech H bedzie rzutem
ptostokatnym punktu B na prostą AM. Wykaż ze trójkat BCH jest równoramienny.
4 lip 18:58
an:

M'A=M'B
GH=GB ⇒ CH=CB
4 lip 21:13
Eta:
ΔABE i ΔMCE są podobne w skali k=2 z cechy(kkk)
|CH|=|CB|=b −−−− dł. środkowej w trójkącie prostokątnym BHE
i mamy tezę
4 lip 21:24
Eta:
Nie wiem czemu ,ale nie wczytał mi się rysunek
4 lip 21:25
Eta:
4 lip 21:29
Eta:
I znów nie ma rysunku ... wrrrrrrrrrrr
4 lip 21:29
Eta:
4 lip 21:30
Eta:
Teraz
Qulka jest
4 lip 21:30
Eta:
4 lip 21:35
Eta:
Piąty raz już nie będę rysować
4 lip 21:36
Eta:
4 lip 21:42
Eta:
Wkurza mnie to

nic nie mogę narysować
4 lip 21:43
Eta:
4 lip 21:43
Eta:
Bardziej zaawansowany rys. ciągle mi znika
4 lip 21:44
Eta:
Dzięki za info

Nie będę nic zmieniać, niech
Jakub dopracuje forum
Pooglądam filmy na Netflixsie
Na dobre mi wyjdzie
4 lip 21:59
a7: a może zrób zdjęcie rysunku na wszelki wypadek i ewentualnie zamieść przez zapodaj
4 lip 21:59
Eta:
4 lip 22:00
ite: Rzeczywiście rysunki znikają w chromie, a to jest popularna przeglądarka, wiele osób jej używa.
a7 taki rysunek na zapodaju żyje miesiąc, potem jest automatycznie kasowany. A zapis
rozwiązania bez rysunku, właściwie już nie jest rozwiązaniem, bo nikt z niego już nie
skorzysta.
Dla wyszukiwarek też rysunki są ważne.
4 lip 22:51
Mila:
Najważniejsze, że jest jeden rysunek i ładne rozwiązanie.
Jutro Eta dopisze drugie rozwiązanie z rysunkiem.
4 lip 23:00
ite 🚒: Rozwiązanie jest ładne.
A ja się pocieszyłam, że nie tylko mnie rysunki znikają.
4 lip 23:19
Eta:
5 lip 00:07
Eta:
5 lip 22:31
Eta:
Wyżej rys. do uzasadnienia we wpisie z 4 lipca 21:24
5 lip 22:36