Równanie - test "dodawania zadania"
Mila:
Rozwiąż równanie:
(x2−7x+11)x2−13x+42=1
2 lip 00:26
aniabb: chyba trafiłam
2 lip 00:27
Eta:
W co trafiłaś
kulą ?
2 lip 00:29
aniabb: w nick
2 lip 00:33
Mila:
Dobranoc
2 lip 00:35
Qulka: tu było łatwiej... był w pamięci kompa
2 lip 00:38
Damian#UDM: x = 7 lub x = 6 ?
2 lip 01:03
aniabb: 
brawo
2 lip 01:05
ICSP: x ∊ {2,3,4,5,6,7}
2 lip 11:05
Damian#UDM: Na dole trzeba było jeszcze zobaczyć kiedy wychodzi równe 1, dobre zadanie
2 lip 11:16
Damian#UDM: Oraz −1 .
2 lip 15:08