Zbiory Przedzialy liczbowe
bjj: Dane sa zbiory a, B
Oblicz A∪B, A∩B, A−B, B−A
A= {1,3,5,7,9} B= {1,5,9,11,13}
28 lut 13:19
Romuś : A∪B={1,3,5,7,9,11,13}
A∩B={1,5,9}
A−B={3,7}
B−A={11,13}
28 lut 13:22
bjj: a jak to rozwiązałeś ?
28 lut 13:23
Romuś : Tutaj masz tą teorię do której powinieneś się odnieść
1059
28 lut 13:28
Bogdan:

Dzień dobry
28 lut 13:43
bjj: a drugi:
A= {2,4,6,8} B= {1,2,3,4,5,6,7,8}
odp.
A∪B= {1,2,3,4,5,6,7,8}
A∩B= {2,4,6,8}
A−B= −
B−A= {1,3,5,7}
dobrze?
28 lut 13:48
tim: Witaj Bogdan.
28 lut 13:50
Bogdan:
Cześć
tim
28 lut 13:51
bjj: Witajcie
28 lut 13:53
Bogdan:
Dobrze bjj, A \ B = ∅
Pod przyciskiem inne nad polem tekstowym są różne symbole.
28 lut 13:53
bjj: drugi − dobrze odpowiedzialem ?
28 lut 13:54
bjj: dzieki wielkie
28 lut 13:55
bjj: A= {1,3,5,7} B= {8,10,12}
odp.
A∪B= {1,3,5,7,8,10,12}
A∩B= ∅
A−B= {1,3,5,7}
B−A= {8,10,12}
dobrze?
28 lut 14:03
iza: a=<−2,3) b = (1,2)
2 paź 16:46
2 paź 16:48