matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ja:
3log
2
3
2
2
= 2
3x
=2
2
x=
2
3
3*
2
3
=2 dobrze?
28 cze 10:03
ja:
log
5
125
√
5
5
x
=125
√
5
5
x
=5
3
√
5
5
x
=5*5
1
3
5
x
=5
4
3
x=
4
3
dobrze?
28 cze 10:39
an:
tragicznie
28 cze 10:45
Qulka:
czwarta linijka to 5
x
=5
3
•5
1/2
5
x
=5
3+1/2
x=3,5
28 cze 19:26