matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dowód na ciągach
Dronek:
Liczby a, b, c , d są dodatnie (a, b, c) − ciąg arytmetyczny (a, d, c) − ciąg geometryczny Wykaż, że b ≥ d
22 cze 23:26
www:
https://matematyka.pl/viewtopic.php?t=177314
22 cze 23:30
www:
https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=3&t=6518
22 cze 23:32