matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Idk
Richie Sniper:
Znajdź wierzchołki trójkąta ABC mając dane punkty K = (1,1), L=(2,−1) i M=(−1,−2), które są środkami odpowiednio boków AB, BC i AC.
22 cze 12:10
Qulka:
A(−2,0) B(4,2) C(0,−4)
22 cze 12:54