13 cze 19:56
Chorus : wygląda dobrze
13 cze 20:03
anonim123: Ale dlaczego tak można? W jakich przypadkach?
13 cze 20:08
Chorus : przekątne rombu przecinają się w połowie pod kątem prostym.
w karcie wzorów masz że xśrodka = xA + xC / 2
13 cze 20:10
ite: Przekątne równoległoboku dzielą się na połowy.
13 cze 20:11
anonim123: A w tym przykładzie zamiast a mogę pisać x?
13 cze 20:59
anonim123: Chodzi o rozwiązanie Ireny
13 cze 21:10
anonim123: ?
13 cze 21:51
ite: Oznacz D=(xD,yD), B=(xB,yB) i jeśli nie chcesz a używaj xD i xB.
13 cze 22:09
anonim123: Dzięki
14 cze 10:53