matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calka potrojna
help:
oblicz objetosc bryly V ograniczonej powierzchniami z = sqrt(x
2
+ y
2
) , z = sgrt(3)/3 * sqrt(x*2+y
2
) i z= sqrt(49−x
2
−y
2
) korzystajac ze wspolrzednych sferycznych
10 cze 12:35
help:
up
10 cze 13:30