Matura 2020
Saizou :
Powodzenia wszystkim maturzystom jutro na egzaminie z matematyki.

Trzymam za was kciuki
8 cze 16:13
Mila:
Nasze perełki dobrze się spiszą
8 cze 17:24
fil: Moze byc ciezko
8 cze 17:48
ABC:
o ile się nie walną w prostych rachunkach ... sprawdzać !
8 cze 17:48
ICSP: 30% nadchodzi
8 cze 17:50
janek191:
8 cze 17:58
Matfiz: może będą jakieś przecieki
8 cze 19:22
gfddfgfd: holandia czeka
8 cze 19:25
Saizou :
Wystrzegać się jak ognia tego błędu:
−22 = 4
8 cze 19:28
fil: albo tego:
233 = 29
8 cze 19:38
Matfiz: spokojnie jak na wojnie
8 cze 19:38
ABC:
i pamiętać
√x2=|x|
8 cze 19:42
kyrtap: Połamania dlugopisow
8 cze 20:22
Matfiz: ciekawe czy jutro matematyka bedzie taka ciezka jak dzisiejszy polski
8 cze 22:42
ABC:
weż przestań u mnie dzieciaki mało się nie obśliniły z radości jak wesele zobaczyły
8 cze 22:44
8 cze 22:52
8 cze 22:54
Hajtowy: Powodzonka
8 cze 22:55
Poprostupatryk: ale łatwe, zadanka do poduszki
8 cze 22:55
Matfiz: haha dobre
9 cze 06:52
Matfiz: parabole tańczą
9 cze 06:53
fil: widze ze hipoteza goldbacha mnie czeka
9 cze 07:46