matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji
Nick:
Do wykresu funkcji f(x)=cosx należy punkt:
π
√2
A. A= (
;
)
4
2
3
B. B= (
π; −1)
4
π
1
C. C= (
;
)
6
2
π
1
D. D= (
;
)
3
2
8 cze 10:22
Qulka:
D
8 cze 10:23
piotr:
a A?
8 cze 10:37
Qulka:
A też
8 cze 12:46