rown log
tomcio: Rozwiąż równanie:
log5(log4(log2x))=0
27 lut 23:03
Julek:
Dziedzina:
log
4(log
2x) > 0
log
2x > 0
x > 0
5
0 = log
4(log
2x)
1 = log
4(log
2x)
4
1 = log
2x
2
4 = x ⇒ x = 16
27 lut 23:05
tomcio: Wielkie dzięki Julku, jesteś szybki jak Perszing − już po dwóch minutach, super!
27 lut 23:11
Julek:
Czy to dobrze, że jestem szybki jak Perszing ?

Dzięgwa i jak coś pisz
27 lut 23:18
tomcio: Bardzo dobrze.
Wszystko wiesz z tej matmy i dlatego tak błyskawicznie pomagasz. Gratulejszen .
28 lut 00:02