matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
pizi:
2
l
o
g
4
5
ile to jest ?
3 cze 21:16
fil:
√
5
3 cze 21:16
a7:
2=4
1/2
4
1/2*log
4
5
=4
log
4
5
1/2
=5
1/2
=
√
5
3 cze 21:19
pizi:
dzieki
3 cze 21:24