matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nieorwnosc
hania:
IIxI−2I=IxI+2 jak to poprawnie rozwiazac ale nie graficznie?
3 cze 18:03
ICSP:
|x| − 2 = |x| + 2 v |x| − 2 = −|x| − 2 4 = 0 v |x| = 0 x = 0
3 cze 18:06