Punkt, prosta
helpplss:

Jak obliczyc współrzędne pkt a i b?
Równanie prostej OH y=100x
równanie prostej HI y=40x+60
nie rozumiem jak mam to obliczyć pomoże ktoś ;f
2 cze 21:46
ABC:
jeżeli równanie HI y=40x+60, to rysunek jest do dupy

przy dodatnim współczynniku kierunkowym
funkcja nie jest malejąca
2 cze 22:01
helpplss: tak −40 powninno byc,
2 cze 22:06
Znamienity Naukowiec: trzeba się było uczyć, a nie postować
2 cze 22:08
helpplss: nie taki znamienity jka nie potrafi pomóc tylko pyskuje
2 cze 22:10
Znamienity Naukowiec: Jak śmiesz się tak do mnie odzywać ciapciaku?! Moje publikacje są czytane na każdej polskiej
uczelni.
Twoje posty zaś może przeczytać jedynie banda półgłówków na Facebooku
2 cze 22:13
jkll:
a co wiadomo o punktach a i b ?
2 cze 22:17
jaros: Wtf? XDD
2 cze 22:19
helpplss: ze leżą na tych prostych i tylko tyle
2 cze 22:20
helpplss: Dobra znakomity dupa cicho, to ze sobie rozwiazesz zadanie w zeszycie, nie nazwalbym publikacja
XD
2 cze 22:21
helpplss: znamienity*
2 cze 22:23
2 cze 22:27
2 cze 22:30
helpplss: rozumiem, a jak zatem znaleźć taki pkt a lub b, który leży na takiej prostej
2 cze 22:35
jkll:
musisz cos wiedziec o tych punktach. cokolwiek. przeciez jak na razie wynika, ze to sa dwa
'przypadkowe' punkty.
2 cze 22:40
fil: co
2 cze 22:40
jkll:
do mnie to pytanie ?
2 cze 22:41