matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
RSA
wiktorkrasnal:
Dla następujących danych: p = 5, q = 7, e = 13 za pomocą algorytmu RSA zakodować x = 29, a następnie odkodować zakodowany wcześniej znak. Nie rozumiem jak dziala RSA
1 cze 10:17
ABC:
chodziłeś na wykłady?
1 cze 10:36