matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie trygonometryczne
ta:
sin(x)=−
√
2
/2 cos(x)=−
√
3
/2 czy rozwiazania a) x=−π/4 + 2kπ v x= 5π/4 +2kπ b) x=5π/6 +2kπ v x=−5π/6 + 2kπ są poprawne?
30 maj 12:48
janek191:
30 maj 13:14