matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xx
Wstyd mi:
10 ton zamień na kg i zapisz w notacji wykładniczej
27 lut 17:11
Godzio:
10t = 10 000 kg = 0,1 * 10
5
27 lut 17:14
tim:
Godzio! Popraw!
27 lut 17:15
Wstyd mi:
10 ton=10000kg 10
4
kg?
27 lut 17:18