matematykaszkolna.pl
To najtrudniejsze zadanie. PW: Muszę się już pożegnać, bo z powodu postępującej w zastraszającym tempie ślepoty zaczynam pisać głupstwa, np. rozwiązywać inne zadania niż trzeba, albo popełniam tyle błędów literowych, że poprawki niemiłosiernie rozciągają to w czasie. Mam przyjemność podziękować wszystkim pomagającym, którym starałem się towarzyszyć w szlachetnym dziele bezinteresownego niesienia pomocy, a którzy emanowali sympatią. Eta, Mila, wreduluspospolitus, ABC, Saizou, jc, Pytający, Leszek, Jerzy, Janek191, ICSP, Adamm, annabb, Qulka (i inni, których nicki przyćmiła mi skleroza) − jesteście wspaniali. Życzę Wam dużo zdrowia i sukcesów. Chwała Jakubowi − założycielowi tego forum. Będę Was miał w życzliwej pamięci.
20 maj 08:51
ABC: PW jeżeli ktoś tu ogłosi zbiórkę na laserową korektę wzroku dla ciebie to się dorzucę emotka Jeśli chodzi o mnie to bardziej emanuję ironią niż sympatią , na pomnik się nie nadaję
20 maj 08:55
Jerzy: PW, to smutna informacja ,ale ja wierzę,że stan Twojego wzroku się poprawi i powrócisz na forum.Życzę ci tego z całego serca i pozdrawiam emotka
20 maj 10:13
Bogdan: Dzień dobry. Nie znam PW przyczyny osłabienia u Ciebie wzroku, ja również to samo obserwuję od kilkunastu miesięcy u siebie. Okazało się, że to zaćma. Za miesiąc będę miał zabieg w klinice okulistycznej, po którym będę widział lepiej. Może w Twoim przypadku jest też możliwy zabieg. Życzę Ci tego. Przyjemnie było czytać Twoje wpisy. Pozdrawiam emotka
20 maj 10:37
Eta: Drogi PW życzę zdrowia, wiary i nadziei w lepsze jutro, nie poddawaj się! Pozdrawiam emotka emotka emotka emotka
20 maj 11:10
ICSP: Powiększanie okno przeglądarki komendą CTRL + nie sprawdza się wystarczająco dobrze?
20 maj 11:32
Leszek: Kolego @PW , zycze zdrowia , mam nadzieje ze wzrok poprawi Ci sie na tyle ze bedziesz bral udzial w tym forum , gdyby nie to wielka szkoda , twoja wiedza z matematyki jest imponujaca .
20 maj 11:41
Saizou : PW życzę Ci szybkiego powrotu do pełni sił, nie opuszczaj nas (ewentualnie zaglądaj tutaj co jakiś czas) Twoje rozwiązania zawsze mnie inspirują, aby poprawić swój zapis matematyczny. Nie zapominajmy również o dozie humoru jaki wprowadzasz (inteligenty humor zawsze jest w cenie). Trzymaj się i wracaj do nas najszybciej jak to możliwe emotka
20 maj 11:50
Mariusz: Euler podobno też oślepł (lub prawie oślepł) a mimo to nie zaprzestał pracy
20 maj 12:46
a7: wielka szkoda, Dzięki Tobie (m.in.) forum trzymało "poziom" i warto było czytać wszystkie Twoje posty, czy laserowa korekta wzroku albo inna forma leczenia wchodzi w grę? też chętnie się przyłączyłabym do ufundowania leczenia (symbolicznie wprawdzie), żeby w miarę szybko i na czas zebrać potrzebne środki...
20 maj 14:34
Mila: Drogi i wspaniały kolego PW, życzę poprawy wzroku, patrz na piękne zielone liście lata i trawy , kolorowe kwiaty a będzie poprawa. Nie czytaj , nie oglądaj telewizji i wierzę ,że ta naturalna terapia sprawi iż wrócisz tu jesienią. emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka
20 maj 17:28
Mariusz: Dzięki za wszystkie rozwiązania, 3maj się!
20 maj 17:37
Matfiz: dużo zdrowia życzę emotka
20 maj 18:35
Maciess: Również życzę zdrowia i szybkiego powrotu emotka Dużo wnosi Pan do tej wspaniałej społeczności, ta nieobecność to dla nas wielka strata. Z tego miejsca jeszcze raz dziękuje za udzieloną pomoc w imieniu swoim i innych uzytkowników.
20 maj 19:47
Jerzy: 11:32 nie pomaga ?
20 maj 20:14
kyrtap: PW dziękuje za pomoc okazaną mi na tym forum Życzę dużo zdrowia i uśmiechu na twarzy emotka
20 maj 22:46
annabb: PW ech.. kto teraz będzie poprawiał moje abnegackie pomysły
20 maj 22:59
Eta: Nie płacz dzieweczko ja poprawię i dorzucę emotka
20 maj 23:21
Eta: PW niech odpoczywa ! za miesiąc tu do nas wróci Czekamy emotka
20 maj 23:23
kyrtap: dokładnie emotka
20 maj 23:24
Michał: Dzięki PW za całą pomoc przy wielu zadaniach, gdzie służyłeś pomocą i radą! emotka Bardzo doceniam. Życzę dużo zdrówka i cierpliwości emotka
21 maj 09:56
ite: Dziękuję za bardzo przejrzyste wpisy i wskazówki prostych (ale często trudnych do samodzielnego znalezienia) rozwiązań. Dzięki nim udało mi się tak wiele nauczyć i zrozumieć, bardzo dziękuję : )
21 maj 16:49