matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czym jest oś symetrii funkcji kwadratowej?
Lunatyk:
Jest na nią jakiś wzór?
18 maj 18:47
ABC:
jest , nawet dość prosty
18 maj 18:49
Minato:
np.
−b
x
1
+x
1
x = x
w
=
=
2a
1
18 maj 18:49
Minato:
poprawka
x
1
+x
2
2
18 maj 18:50
annabb:
albo x=p
18 maj 20:19