matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto sprawdzi
matek:
liczba log
3
27−log
2
8 jest równa log
3
27−log
2
8=log3−log3=
3
3
czy to jest dobrze
chyba nie....
27 lut 14:25
Godzio:
log
3
27 = 3 log
2
8 = 3 wiec ... = 0
27 lut 14:26
tim:
log
3
27−log
2
8= 3 − 3 = 0
27 lut 14:26