logarytm - zadanie
KASIA: Ślicznie prosze o pomoc.Podaj dziedzinę i naszkicuj wykres funkcji y=|log3 |x| |
27 lut 11:53
fikuś:

nie potrafię rysować mogę tłumaczyć:
1. narysuj y=log
3x
2. odbij symetrycznie względem osi OX
3. odbij powstaly wykres względedem osi=OY
i wszystko
D=R−(0)
27 lut 15:18
fikuś: . narysuj y=log3x
2. odbij symetrycznie względem osi OX to co jest pod osią
3. odbij powstaly wykres względedem osi=OY cały obie części są wykresem tej funkcji
i wszystko
D=R−(0)
27 lut 15:26
fikuś: czy już wszystko jasne?
27 lut 15:27