proszę o pilną i dokładną pomoc
study1352:

Figury F1 i F2 są podobne. Podaj skalę podobieństwa figury F2 do figury F1 oraz skalę
podobieństwa figury F1 do figury F2 .
1= 3,9
2= 2,1
3= 1,4
4= 2,6
11 maj 18:30
wredulus_pospolitus:
tam chyba chodziło o 1 : 4 (w odpowiedziach) .... co nie
11 maj 18:33
study1352: 3/2 i 2/3
11 maj 18:34
ABC:
hipermodernistyczny rysunek
11 maj 18:35
study1352: ABC a jak to obliczyć?
11 maj 18:36
11 maj 18:36
study1352: DObra wiem, że tak, ale jak to obliczyć
11 maj 18:36
11 maj 18:37
11 maj 18:37
study1352: dobra już zrozumiałąm
11 maj 18:39