matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
kkkkk:
W 4= 40 stopni Oblicz miary kątów 1,2,3,5,6,7
11 maj 17:57
HGH:
4=2 1=3, 1=180−40 7=5=2 4=6=1
11 maj 18:29
wredulus_pospolitus:
https://matematykaszkolna.pl/forum/401232.html
11 maj 18:30