Godzio Help
Ola: Godzio Help
27 − 39 =
26 lut 23:29
Godzio: −19555
26 lut 23:30
Ola: pokarzesz mi sposób jak to zrobić ?
26 lut 23:31
Godzio: kalkulator
26 lut 23:31
Ola: nie mam takiego kalkulatora ktory to liczy
26 lut 23:33
Ola: pokarzesz mi sposób prosze ?
26 lut 23:35
Zielona Gałązka: 2
7 Ci policzy kalkulator
a 3
9 to (3
3)
3 = 27
3 − to Ci kalkulator tez policzy
26 lut 23:39
Eta:
wybierasz 2 i przycisk ( x ) naciskasz 6razy znak (=) i masz : 128
" " 3 i ( x ) " " 8razy (=) i masz :
19 683
128 −19683= −19 555
26 lut 23:44
Bogdan:
Pokażę Ci Olu, gdzie masz kalkulator.
Jest w Twoim komputerze.
START − PROGRAMY − AKCESORIA − KALKULATOR
26 lut 23:44
Eta:
Bogdanie
To "intruz" , był pod nickiem "Ola" , teraz pod nickiem "Rym"
26 lut 23:49
Bogdan:
Dobry wieczór wszystkim

.
Eto − jaki intruz?
26 lut 23:53
Zielona Gałązka: Eta, co to znaczy na konkretnie tym forum "intruz" ?
Witajcie
26 lut 23:58
Ola: dziekuje wszystkim
27 lut 00:04