6 maj 10:08
janek191:
Odwróć ten rysunek bo trudno odczytać
6 maj 10:09
anonim123: Nie wiem dlaczego ale u mnie się wyświetla odwrócony
6 maj 10:12
Jerzy:
| | 2x − 5 | | 2(x − 3) + 1 | | 1 | |
f(x) = |
| = |
| = |
| + 2 |
| | x − 3 | | x − 3 | | x − 3 | |
a teraz widzisz ? v = [3,2]
6 maj 10:14
anonim123: | | x−3+x−2 | |
A z takiego zapisu nic nie wyjdzie |
| ? |
| | x−3 | |
6 maj 10:17
anonim123: Widzę
6 maj 10:17
anonim123: Ale nie wiem czy z tego wyjdzie coś?
6 maj 10:19
Jerzy:
| | x − 3 + 1 | | 1 | | 1 | |
10:17 .... = 1 + |
| = 1 + 1 + |
| = |
| + 2 |
| | x − 3 | | x − 3 | | x − 3 | |
6 maj 10:22
anonim123: Dziękuję
6 maj 10:27