matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
Beata:
rozwiąż równanie:
x+1
=
1
x−1
4x
26 lut 19:54
Godzio:
mnożysz na krzyż x
2
− 1 = 4x x
2
+4x − 1 = 0 Δ = ...
√
Δ
= ... x
1
=... x
2
=...
26 lut 19:56
Godzio:
x
2
− 4x −1
26 lut 19:56