matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przyklad
f123:
Odleglosc punktu od prostej: y = 2x
0
x − x
0
2
|1 − x
0
2
|
|1 + x
0
2
|
Dlaczego jest 1 =
a nie 1 =
√
4x
0
2
+ 1
√
4x
0
2
+ 1
1 maj 13:24
f123:
Nie bylo pytania
1 maj 13:25