matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sigma suma
biolog:
mam dane m1= 4g m2= 5g m3= 20g i mam policzyc ∑m
i
dla kazdej z tych mas, pomoze ktos?
26 kwi 16:37
Saizou :
∑
i=1
3
m
i
= m
1
+ m
2
+ m
3
26 kwi 17:15
Mirek:
Jakas dziwna tresc , chyba to z podstawowki ? ?
26 kwi 19:44