matematykaszkolna.pl
covid covid: Covid − polityczna zagrywka, w celu manipulowania ludźmi i tym co się dzieje na świecie
19 kwi 15:29
wredulus_pospolitus: uhu −−− komuś się nudzi ... a może to odłam płaskoziemców, którzy twierdzą, ze corona powstał i został wypuszczony po to by odwrócić uwagę ludzkości od prawdy płaskoziemców.
19 kwi 15:34
WhiskeyTaster: Tak, Reptilianie są wśród nas.
19 kwi 15:36
Micheal: To kosmici jak powiedzial WALESA !
19 kwi 15:45
covid:
19 kwi 16:26
Mariusz: covid jesteś bliski prawdy
19 kwi 16:48
f123: oczywiscie ze zostalo to wyposzczone specjalnie. Ma to logiczne uzasadnienie.
19 kwi 17:01
: jakie
19 kwi 17:54
f123: Pomysl, jaka bedzie sytuacja na swiecie za okolo 10 lat, gdzie najprawdopodobniej zacznie sie trzecia wojna swiatowa...
19 kwi 18:02
f123: Dokladnie, trzecia wojna swiatowa zacznie sie na antarktydzie
19 kwi 18:03
Mariusz: Wyśmiewacie go a koleś przynajmniej myśli i jego wnioski nie są pozbawione sensu No chyba że powtarza to co usłyszał np na youtube bo na pewno nie w propagandowej TVP
19 kwi 18:04
wredulus_pospolitus: fil −−− przecież Antarktyda nie istnieje −−− jest tylko lodowy mur wokół nas
19 kwi 18:05
f123: @Mariusz nie wiem, ale poczekaj az cala afryka naplynie do europy
19 kwi 18:05
wredulus_pospolitus: Wnioski Jakie wnioski Mariusz Pudelek.pl − polityczna zagrywa, w celu manipulowania ludźmi i tym co się dzieje na świecie
19 kwi 18:06
wredulus_pospolitus: Albo inaczej jeszcze lepiej: wirus HIV − polityczna zagrywa, w celu manipulowania ludźmi i tym co się dzieje na świecie Co to za wnioski
19 kwi 18:07
Mariusz: Już sporo Ukraińców jest a Duduś stale szczeka o Polin więc i żydy się wkrótce mogą ujawnić
19 kwi 18:08
Adamm: Jeśli chodzi o Polskę, to też mam takie podejrzenia jak @covid.
19 kwi 18:09
wredulus_pospolitus: To, że nie mówi się WSZYSTKIE to jest oczywista oczywistość i nie chodzi tutaj tylko o obecną sytuację. A jeśli chodzi oto co mówi, a co robi się w Polsce to już w ogóle szkoda gadać. Ale tutaj covid nie ma nic z tym wspólnego −−− bo tak po prostu jest od zawsze.
19 kwi 18:11
Adamm: Jak to nie ma? To jest polityczna szansa rządu na manipulację społeczeństwem.
19 kwi 18:14
wredulus_pospolitus: Adamm −−−− Kaczyński i spółka mają pełne gacie bo jak nie przeprowadzą TERAZ wyborów to tracą swoją marionetkę (bezrobotni nie będą chętnie na Dudusia "jak można do sklepu iść to i na wybory" głosować) co z kolei później będzie oznaczać brak przepychania ustaw na kolanie co spowoduje, że i wybory do sejmu przewalą i ciepłe posadki potracą ich 'przydupasy'.
19 kwi 18:20
wredulus_pospolitus: Ale tutaj odchodzimy od tematu ... bo mamy hasło: "covid −− polityczna zagrywka, w celu manipulowania ludźmi i tym co się dzieje na świecie " Mam nadzieję Adamm, że nie sugerujesz że tak naprawdę to wirusa nie ma, nie ma się czego bać, a przedstawiciele wszystkich państwa świata (poza 2−3) jednogłośnie stwierdzili że 'trzymamy sztampę i wspólnie manipulujemy ludźmi doprowadzając do światowego kryzysu'.
19 kwi 18:24
wre-pos....: Wredulus− pospolitus , nie martw sie o Kaczynskiego , przyjedzie na bialym koniu Twoj wybawca Tusk i Cie uszczesliwi ! ! ! ! ! ! Jestes dobry z matematyki ale glupi z polityki ! ! ! !
19 kwi 21:49
wredulus_pospolitus: drogi anonimie −−− dlaczego zakładasz, że mym 'wybawcą' jest Tusk? Aż tak boli gdy ktoś z dystansu patrzy na sytuację polityczną i jego przemyślenia nie zgadzają się z Twoim światopoglądem? Ja się o Kaczyńskiego nie martwię. Szczerze − to mnie on mało interesuje. Interesują mnie moi bliscy, a nie jakiś emerytowany facet, z którym nigdy nie miałbym możliwości zamienienia nawet jednego zdania. I jeszcze raz napiszę −−− nie wciskaj komuś opcji politycznej tylko dlatego, że (najprawdopodobniej) jego przemyślenia nie pasują do Twojego światopoglądu − świat nie jest czarno−biały.
19 kwi 23:51
moderator: Panowie , to nie jest forum polityczne! Przenieście się na odpowiednie fora i tam "wylewajcie" strumieniami swoje opinie !
20 kwi 14:11
moderator: Już kilka razy informowałem,że moderator może usuwać wpisy tylko z danego dnia (tu 20.04 Wpisy z poprzednich dni może usunąć jedynie Jakub (właściciel forum)
20 kwi 14:53
an: Do @moderator Twoje działania polegające na usuwaniu części wpisów nosi znamiona cenzury co jest niedopuszczalne, albo usuń całość ze względu na to iż jest forum matematyczne, a nie polityczne, a jeżeli nie możesz nie wtrącaj zwłaszcza do wpisów, które nie są wulgarne i nie naruszają niczyich dóbr. Twoje postępowanie narusza konstytucyjne prawa jednostki.
20 kwi 23:51
wre-pos......: @an: masz racje , moderator i Jakub traktuja to forum jak wlasny folwark , co im nie odpowiada to kasuja , WSTYD Swoim kolesia sprzyjaja , innych gnebia , to jest ich " demekracja " WSTYD !
21 kwi 13:44
Eta: Mila Pousuwałaś wpisy ....i znów będzie "naskok",że to ja
24 kwi 01:05
wredulus_pospolitus: Etuś −−− na kogoś musi być emotka
24 kwi 01:06
Eta: Święta prawda − tylko czemu ja mam być "czarną" owieczką w tym kierdlu emotka
24 kwi 01:08