matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
depresja....:
Oblicz x i y
16 kwi 17:20
ford:
x = 3
√
6
y = 3
√
2
16 kwi 17:21
Saizou :
2a=6
√
2
dolicz resztę
16 kwi 17:22
ABC:
a
√
3
szczyt lenistwa... niech a=6
√
2
, wtedy y=
a x=
a
2
2
16 kwi 17:22