−2+8 | −2+2 | |||
D= ( | , | ) | ||
2 | 2 |
⎧ | −10=9a+b | |
⎩ | 0=3a+b |
5 | 1 | |||
a= | . & b=−2 | |||
6 | 2 |
5 | 1 | |||
y= | x −2 | |||
6 | 2 |
4+8 | −6+7 | |||
D= ( | , | |||
2 | 2 |
1 | ||
D(6, | ||
2 |
1 | ||
5=12a+b. &. | =6a+b | |
2 |
3 | ||
a= | ||
4 |
3 | 9 | |||
y= | x + | |||
4 | 8 |
−5 | ||
1/ a= | b=5 | |
3 |
3 | ||
2/ a= | b=−4 | |
4 |
yA−yB | ||
aAB= | ||
xA−xB |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |