matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kwadrat o boku dlugosci 7 jest podstawa ostroslupa 147
Renata:
kwadrat o boku dlugosci 7 jest podstawa ostroslupa o objetosci 147.wysokosc tego ostroslupa jest rowna
14 kwi 16:59
ICSP:
1
V =
P
p
*H
3
3V
H =
P
p
3 * 147
H =
49
14 kwi 17:01