matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Korona:
5
√
3
/ 2
√
3
− 3
9 kwi 14:42
Jerzy:
5
1
=
− 3 = 2,5 − 3 = −
2
2
9 kwi 14:46
janek191:
5
√
3
?
2
√
3
− 3
9 kwi 17:42
Mila:
Panowie zdrowi?
9 kwi 17:50
janek191:
Jeszcze tak
9 kwi 17:57
ICSP:
√
3
15
9
5
√
3
− 3 =
− 3 =
2
2
2
9 kwi 18:01