wskaż dominantę,numer mediany i medianę
Belka: Wzrost w centymetrach 7 uczniów Gimnazjum nr 2 w Kole jest następujący:
127,129,130,126,129,128,129 cm. Wskaż dominantę numer mediany i medianę.
Dx=............ NMx=........... Mx=............
8 kwi 21:35
wredulus_pospolitus:
Było wczoraj /przed wczoraj dodawane przez gościa o nicku Jakub −−− inne zadania zapewne
także się powtarzają.
Spójrz zanim dodasz następne
8 kwi 21:36
8 kwi 21:38
Belka: dzięki
wredulus pospolitus dziękuję,sprawdzę.
Eta mogabyś podarować sobie ten jad...
8 kwi 21:56