matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
srodek odcinka
Justyna:
odleglosc srodka odcinka o koncach: M=(−1,−1), N=(−5,9) od poczatku udładu współrzędnych wynosi
obliczyłam ze srodek tego odcinka jest w punkcie S=(−3,4) ale nie wiem jak to dalej pociagnac.. pomoze ktos
25 lut 19:38
Godzio:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
tu masz wzór, spróbuj sama
25 lut 19:43
Justyna:
no ale jak to zrobic zeby to bylo od srodka układu to ja nie wiem
25 lut 19:45
Justyna:
albo juz wiem
czaje
25 lut 19:47