matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
muszka:
obluicz a/b, gdy a=cos
2
α−1 ,b=sin
2
α−1 dla α=30 stopni
4 kwi 20:49
Szkolniak:
√
3
1
a=(
)
2
−1=−
2
4
3
b=−
4
a
1
4
1
=
*
=
b
4
3
3
4 kwi 20:59