matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
2. Wykorzystując całki podwójne obliczyć objętość bryły ograniczonej powierzchni
babilon:
2. Wykorzystując całki podwójne obliczyć objętość bryły ograniczonej powierzchniami d) y∧2=z , y = x, x = 4, z = 0
30 mar 22:18
daras:
https://www.obliczeniowo.com.pl/55
30 mar 22:38