matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podaj równanie prostej prostopadłej do osi OY przechodzącej przez punkt P = (3;
Abel:
Podaj równanie prostej prostopadłej do osi OY przechodzącej przez punkt P = (3; 4)
30 mar 13:17
Jerzy:
y = 4
30 mar 13:18
Szkolniak:
y=4
30 mar 13:18